Galena Foundation

Denver
Galena Entry
Fotografia © JC Buck
Galena Entry
Fotografia © JC Buck
Galena Entry
Fotografia © JC Buck
Galena Entry
Fotografia © JC Buck
Galena Conference Room
Fotografia © JC Buck
Galena Entry
Fotografia © JC Buck
Galena Hallway
Fotografia © JC Buck
Galena Conference Room
Fotografia © JC Buck
Galena
Fotografia © JC Buck
Architects
Clutch Design Studio
Any
2019
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos
Client
Galena Foundation

Galena Foundation wanted a warm, inviting office space, conducive to employee collaboration. The front desk, communal filing and copy/print amenities, and gathering area were placed at the core to both capitalize on natural light from the adjacent light well, and to promote communication and interaction. Private offices and meeting spaces line the perimeter. A custom steel screen wraps the glass and wood walls of the central lobby. The design is an abstraction of topographic maps, and nods to the owner’s background in mining, engineering and geology.

A shared conference and break room area connects Galena to the adjacent office, allowing both companies to benefit from heightened amenities without allocating disproportionate space to a limited set of functions.

Projectes relacionats

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Revista

Altres projectes per Clutch Design Studio

50 Fifty DTC
Denver
Wild Blue Yonder Brewing
Castle Rock
247 Residence
Denver
Fios Capital
Denver
Cliff House
Kremmling
Wash Street Duplex
Denver