Guggenheim Guadalajara

Guadalajara, Mexico
Architects
Asymptote Architecture
Preu
Ocult
Pisos
Ocult

Asymptote’s design for a new Guggenheim Museum in Guadalajara, Mexico projects an iconic architectural presence on a spectacular site. The four sculptural corner building volumes that rise up from the ground plane and the sweeping surfaces of the museum suspended above create a remarkable space that transitions between the city and the surrounding canyon. In this dynamic public space visitors can access the public amenities housed in the corner buildings, view large-scale sculptures on exhibit or enter the museum interior via escalators set against an extraordinary panorama.

Projectes relacionats

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Revista

Altres projectes per Asymptote Architecture

NYSE Advanced Trading Floor
New York
FCD Yongsan
Seoul, South Korea
Hydrapier Pavilion
Haarlemmermeer, Netherlands
Carlos Miele Flagship NYC
New York
Alessi Flagship Store
New York
Penang Global City Center
Penang, Malaysia