Rural Compound

Stanfordville
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
© Peter Aaron
Architekten
BarlisWedlick
Standort
Stanfordville
Jahr
2003
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

This modern country home, comprising three separate structures, is built around the classic structure of the pole barn.

The rooms are vaulted, resembling the interior of a picturesque barn, and the windows are arranged asymmetrically to take advantage of the beautiful views. In keeping with the clients' modern aesthetic, finishes both inside and out are unassuming, allowing the architecture to speak for itself.

Dazugehörige Projekte

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Magazin

Andere Projekte von BarlisWedlick

Soho Loft
New York
River House
Hamptons Retreat
Hamptons
Colonial Cottage
Hudson Valley
Hudson Passive Project
Hudson
Penthouse Gallery
New York