Novartis Visitor Reception

East Hanover
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Architects
WEISS / MANFREDI
Location
East Hanover
Year
2013
Cost
Undisclosed
Stories
1-5 Stories

The Visitor Reception Building for Novartis' North American Headquarters presents a dynamic new gateway to the campus. The building emerges from the earth and includes a sequence of reception, orientation, and gathering spaces for the campus. Above, the sculptural roof form with its pleated structural ceiling expresses Novartis' spirit of technological innovation. A solar array canopy at the parking area provides a welcoming introduction to the Novartis Campus and contributes to the building's LEED Gold status.

Related Projects

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Bamboo design in Taiyang Farming Commune
    Atelier Chen Haoru
  • Aufbau Haus 84
    Barkow Leibinger
  • Wikinghof
    Lichtvision
  • French International School
    Lichtvision

Magazine

Other Projects by WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle
Barnard College Diana Center
New York
Museum of the Earth
Ithaca
Smith College Campus Center
Northampton
Brooklyn Botanic Garden Visitor Center
Brooklyn
Taekwando Park
Muju, South Korea