Brooklyn Botanic Garden Visitor Center

Brooklyn
Foto © Albert Vecerka/Esto
Foto © Albert Vecerka/Esto
Foto © Albert Vecerka/Esto
Foto © Albert Vecerka/Esto
Arquitectos
WEISS / MANFREDI
Ubicación
Brooklyn
Año
2012
Coste
1 millón - 100 millones
Pisos
1 - 5 pisos

The new visitor center for New York City's Brooklyn Botanic Garden is conceived as an inhabitable topography defining a threshold between the city and the garden. To provoke curiosity and interest in the world-class collection, the new building will provide a legible point of arrival and orientation, an interface between garden and city, culture and cultivation.

The design of the visitor center is seen as a seamless extension of the landscape. Nested into an existing berm, the center is experienced as a three dimensional continuation of the garden path system, framing a series of views into and through the garden. Sited at Washington Avenue, the visitor center wanders from the city into the garden, providing clear orientation and access to the major precincts. The visitor center includes an orientation room, information lobby, gift shop, exhibition gallery, cafe, and an elliptical events space.

Proyectos relacionados

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB

Magazine

Otros proyectos de WEISS / MANFREDI

International Retreat
verdant estate
Barnard College Diana Center
New York
Novartis Visitor Reception
East Hanover
Krishna P. Singh Center for Nanotechnology
Philadelphia
Taekwando Park
Muju, South Korea