Guggenheim Guadalajara

Guadalajara, Mexico
Arquitectos
Asymptote Architecture
Coste
No divulgado
Pisos
No divulgado

Asymptote’s design for a new Guggenheim Museum in Guadalajara, Mexico projects an iconic architectural presence on a spectacular site. The four sculptural corner building volumes that rise up from the ground plane and the sweeping surfaces of the museum suspended above create a remarkable space that transitions between the city and the surrounding canyon. In this dynamic public space visitors can access the public amenities housed in the corner buildings, view large-scale sculptures on exhibit or enter the museum interior via escalators set against an extraordinary panorama.

Proyectos relacionados

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Otros proyectos de Asymptote Architecture

NYSE Advanced Trading Floor
New York
FCD Yongsan
Seoul, South Korea
Hydrapier Pavilion
Haarlemmermeer, Países Bajos
Carlos Miele Flagship NYC
New York
Alessi Flagship Store
New York
Penang Global City Center
Penang, Malaysia