Colonial Cottage

Hudson Valley
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
Architetti
BarlisWedlick
Sede
Hudson Valley
Anno
2006
Costo
Non dichiarato
Piani
Non dichiarato

In response to the clients' request for a traditional yet modern and energy-efficient country home, BarlisWedlick began with a classic Saltbox Colonial.

The three-bedroom farmhouse consists of two wings that flank a conservatory-like living room, a layout that helps maximize the power of the sun to heat the central space in winter and block it in the summer months. Colonial simplicity is carried through the interiors with whitewashed walls, simple flat trim, plank flooring, and traditional architectural elements.

Progetti collegati

  • Kanzlei in der Brauerei
    Martin Schmitt Architektur
  • Kantine der Ecole Voltaire
    Martin Schmitt Architektur
  • HQ CORDEEL
    Binst Architects
  • Foshan Poly • OPUS ONE
    CCD (Cheng Chung Design)
  • Lattenburg
    he und du ZT KG

Rivista

Altri progetti di BarlisWedlick

Soho Loft
New York
River House
Hamptons Retreat
Hamptons
Rural Compound
Stanfordville
Hudson Passive Project
Hudson
Penthouse Gallery
New York