Rural Compound

Stanfordville
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
Foto © Peter Aaron
© Peter Aaron
Architetti
BarlisWedlick
Sede
Stanfordville
Anno
2003
Costo
Non dichiarato
Piani
Non dichiarato

This modern country home, comprising three separate structures, is built around the classic structure of the pole barn.

The rooms are vaulted, resembling the interior of a picturesque barn, and the windows are arranged asymmetrically to take advantage of the beautiful views. In keeping with the clients' modern aesthetic, finishes both inside and out are unassuming, allowing the architecture to speak for itself.

Progetti collegati

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Rivista

Altri progetti di BarlisWedlick

Soho Loft
New York
River House
Hamptons Retreat
Hamptons
Colonial Cottage
Hudson Valley
Hudson Passive Project
Hudson
Penthouse Gallery
New York