Beverly Mixed-Use

Beverly Hills
建築家
Tighe Architecture
2018

Located within Historic Filipino town, just west of Downtown Los Angeles, this building responds to its context at both city-wide and neighborhood level. Addressing the ongoing housing crisis in Los Angeles, this project answers the demand for increased density. Here, a combination of 47 affordable and market rate apartments sit atop commercial space at the ground level.

A strong concrete base grounds the project along the boulevard. Accommodating the public component of the project, the base activates the streetscape and gives the project a human-scale, mediating between it and the apartment buildings above. The corner is celebrated, sheathed in metal, the sculptural form gives the project an urban identity. The apartment buildings are organized around a central courtyard that opens to views of the Downtown Los Angeles skyline. The buildings are capped with a metal panel roof, sloped to maximize natural ventilation and natural light through north-facing clerestory windows.

関連したプロジェクト

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Tighe Architecture によるその他のプロジェクト

Collins Gallery
West Hollywood
LA Loft
Los Angeles
Live Oak Studio
Los Feliz
Trahan Ranch
Austin
Mar Vista House
Mar Vista
Tigertail
Brentwood