Collins Gallery

West Hollywood
建築家
Tighe Architecture
2004

The 1500 square foot gallery is located in the Arts district of West Hollywood, California. A new load-bearing wall bisects the building on the diagonal. Two distinct zones were created differentiating the gallery from the support spaces and separating the public from the private functions. A forced perspective was created within the gallery. The space tapers in plan and section out to the garden courtyard. The roof plane of the gallery was lifted allowing light to enter the exhibition hall. The reflecting pool extends the gallery floor plane, expanding the perspective beyond the building envelope.

関連したプロジェクト

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Tighe Architecture によるその他のプロジェクト

LA Loft
Los Angeles
Live Oak Studio
Los Feliz
Trahan Ranch
Austin
Mar Vista House
Mar Vista
Tigertail
Brentwood
8500 Melsrose
West Hollywood