Galena Foundation

Denver
Galena Entry
写真 © JC Buck
Galena Entry
写真 © JC Buck
Galena Entry
写真 © JC Buck
Galena Entry
写真 © JC Buck
Galena Conference Room
写真 © JC Buck
Galena Entry
写真 © JC Buck
Galena Hallway
写真 © JC Buck
Galena Conference Room
写真 © JC Buck
Galena
写真 © JC Buck
建築家
Clutch Design Studio
2019
費用
非公開
階数
1~5階
クライエント
Galena Foundation

Galena Foundation wanted a warm, inviting office space, conducive to employee collaboration. The front desk, communal filing and copy/print amenities, and gathering area were placed at the core to both capitalize on natural light from the adjacent light well, and to promote communication and interaction. Private offices and meeting spaces line the perimeter. A custom steel screen wraps the glass and wood walls of the central lobby. The design is an abstraction of topographic maps, and nods to the owner’s background in mining, engineering and geology.

A shared conference and break room area connects Galena to the adjacent office, allowing both companies to benefit from heightened amenities without allocating disproportionate space to a limited set of functions.

関連したプロジェクト

  • De Vinos y Viandas
    Zooco
  • HA14 Einfamilienhaus
    Schiller Architektur
  • Goodman
    Zooco
  • Big and Tiny
    Zooco
  • M4
    Zooco

Magazine

Clutch Design Studio によるその他のプロジェクト

50 Fifty DTC
Denver
Wild Blue Yonder Brewing
Castle Rock
247 Residence
Denver
Fios Capital
Denver
Cliff House
Kremmling
Wash Street Duplex
Denver