Novartis Visitor Reception

East Hanover
写真 © Albert Vecerka/Esto
写真 © Albert Vecerka/Esto
建築家
WEISS / MANFREDI
場所
East Hanover
2013
費用
非公開
階数
1~5階

The Visitor Reception Building for Novartis' North American Headquarters presents a dynamic new gateway to the campus. The building emerges from the earth and includes a sequence of reception, orientation, and gathering spaces for the campus. Above, the sculptural roof form with its pleated structural ceiling expresses Novartis' spirit of technological innovation. A solar array canopy at the parking area provides a welcoming introduction to the Novartis Campus and contributes to the building's LEED Gold status.

関連したプロジェクト

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+

Magazine

WEISS / MANFREDI によるその他のプロジェクト

Olympic Sculpture Park
Seattle
Barnard College Diana Center
New York
Museum of the Earth
Ithaca
Smith College Campus Center
Northampton
Brooklyn Botanic Garden Visitor Center
Brooklyn
Taekwando Park
Muju, South Korea