Photo © Merrick Ales
Photo © Merrick Ales
Photo © Merrick Ales
Photo © Chloe Hope Gilstrap
Photo © Merrick Ales
Photo © Merrick Ales
Photo © Chloe Hope Gilstrap
Photo © Merrick Ales
Photo © Merrick Ales
Photo © Chloe Hope Gilstrap
Photo © Chloe Hope Gilstrap
Photo © Merrick Ales
Photo © Merrick Ales

Eberly

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Austin
Jaar
2016
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories
Team
Mickie Spencer (interior design), ICON Design + Build (general contractor), JM Structural Engineering (structural engineer), Bay & Associates (mechanical & electrical engineer), N. Wasserstrom & Sons (kitchen designer), Longaro & Clarke Consulting Engineers (civil engineer), McClendon and Associates (permit expediter), Steel House MFG (steel work in the study), Clayton Korte (architecture)

Eberly is inspired by sources both lofty and humble, marrying a salvaged bar from the storied Cedar Tavern in Greenwich Village with the open plan of a former print shop. Working within a raw context of concrete and glass, Clayton Korte and interior designer Mickie Spencer divided the shell into three distinct environments: the restored “Cedar Tavern,” the mod “Dining Room,” and the book-filled “Study.” Based on English greenhouses, the Study serves as a coffee shop during the day, filling the building core with natural light, and as an extension of the Tavern at night with glowing openings to the adjacent courtyard and roof-top bar.

Andere projecten van Clayton Korte

Saxum Vineyard Equipment Barn
Paso Robles
Balcones
Austin
Hotel Saint Cecilia
Austin
Old Creek Ridge
Cayucos
Wine Library
Templeton
Southerleigh
San Antonio