Rural Compound

Stanfordville
照片 © Peter Aaron
照片 © Peter Aaron
照片 © Peter Aaron
© Peter Aaron
建筑师
BarlisWedlick
位置
Stanfordville
年份
2003
费用
未公开
楼层
未公开

This modern country home, comprising three separate structures, is built around the classic structure of the pole barn.

The rooms are vaulted, resembling the interior of a picturesque barn, and the windows are arranged asymmetrically to take advantage of the beautiful views. In keeping with the clients' modern aesthetic, finishes both inside and out are unassuming, allowing the architecture to speak for itself.

相关项目

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计
  • 六盘水明湖湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 BarlisWedlick

Soho Loft
New York
River House
Hamptons Retreat
Hamptons
Colonial Cottage
Hudson Valley
Hudson Passive Project
Hudson
Penthouse Gallery
New York