Turner Residence

Larkspur
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Photo © Mariko Reed
Architectes
Jensen Architects
Lieu
Larkspur
Année
2013

A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. Atop this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

Projets liés

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Autres projets de Jensen Architects

Next World Offices
San Francisco
Children’s Day School
San Francisco
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco
Kokoris Residence
San Francisco
Turner Duckworth Offices
San Francisco