Novartis Visitor Reception

East Hanover
Foto © Albert Vecerka/Esto
Foto © Albert Vecerka/Esto
Architetti
WEISS / MANFREDI
Sede
East Hanover
Anno
2013
Costo
Non dichiarato
Piani
1-5 Piani

The Visitor Reception Building for Novartis' North American Headquarters presents a dynamic new gateway to the campus. The building emerges from the earth and includes a sequence of reception, orientation, and gathering spaces for the campus. Above, the sculptural roof form with its pleated structural ceiling expresses Novartis' spirit of technological innovation. A solar array canopy at the parking area provides a welcoming introduction to the Novartis Campus and contributes to the building's LEED Gold status.

Progetti collegati

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+

Rivista

Altri progetti di WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle
Barnard College Diana Center
New York
Museum of the Earth
Ithaca
Smith College Campus Center
Northampton
Brooklyn Botanic Garden Visitor Center
Brooklyn
Taekwando Park
Muju, South Korea